Unngå Disse Feilene Når Du Velger Advokat

Leter du etter en advokat, men vet ikke hvor du skal begynne? Det er en typisk tenkemåte å tro at de bedre advokatene der ute koster en liten formue. Penger er en viktig faktor for å ansette en advokat, men du bør kunne finne en pålitelig fagperson til en overkommelig pris. Disse tipsene gir innsikt i de ulike hensynene som er involvert i utvelgelsesprosessen.

Gjør det klart foran deg at du vil ha din juridiske avgiftsavtale skriftlig fra advokaten din. Dette vil hjelpe deg med å unngå overraskelsen fra en uventet høy regning. Sørg for at alle utgifter og gebyrer er spesifisert, slik at du får en klar forståelse av hva du akkurat betaler for.

Be advokaten din om et estimat når du bestemmer deg for at de er det for deg. Hvis de sier nei, gå bort med en gang. Selv om de bare gir deg en rekkevidde og forklarer hva som gjør en sak mer eller mindre kostbar, er det bra nok. Sørg for å få gebyravtalen din skriftlig!

Prøv å bruke en advokathenvisningstjeneste. Du kan finne kvalitetsadvokater ved å bruke disse tjenestene. Noen tjenester er imidlertid dårligere, ettersom de ikke adekvate veterinærene til advokatene. Andre lister opp en hvilken som helst gunstig advokat etter statens advokatstandarder som holder ansvarsforsikring. Finn ut hvilke kvalifikasjoner som er nødvendige på ethvert nettsted du vurderer.

Ofte er advokater spesialiserte i et bestemt lovområde. Hvis du trenger en advokat, må du finne en som kan hjelpe deg i det nøyaktige området du trenger. Ikke prøv å ansette en personskadeadvokat for å hjelpe deg med konkursen. Selv om du blir henvist av en venn, hvis advokaten ikke er spesialisert på det juridiske området du trenger, så fortsett å lete.

Husk at du ender opp med å betale en advokat for mer enn bare tiden de bruker på saken din. Hvis det er aktuelt i saken din, kan det hende du må betale dem for telefonkostnader, reisekostnader og til og med kostnader for å lage kopier. Ta hensyn til dette når du lager en økonomiplan.

Hold deg borte fra overmessige advokater. Det er sannsynlig at en advokat som tar saken din lett, ikke er så kompetent som han vil at du skal tro at han er. Det er ikke noe enkelt med juridiske problemer, så å ansette et godt lag er et absolutt must. Ta en klok beslutning.

Hvis du føler at advokaten din ikke er foran deg om alle gebyrene som er involvert, ikke tenk deg om å ansette noen andre. Vanligvis når advokater er skumle om økonomiske detaljer, betyr det at de har noe å skjule. Gjør det lettere for deg selv og still dette spørsmålet med en gang.

Ikke ansett den første advokaten du møter. Du bør møte et antall advokater for å få en ide om hvordan de fungerer. Dette er den eneste måten du finner en du er komfortabel med. Ikke nøy deg med en advokat som ikke får deg til å føle deg komfortabel, ellers vil du angre.

Du bør kunne finne en pålitelig advokat selv om du ikke har mye penger å bruke. Tipsene fra denne artikkelen skal hjelpe deg med å velge en utmerket advokat. Din innsats vil reflektere godt over midlene dine.